The Auto Channel
The Largest Independent Automotive Research Resource
The Largest Independent Automotive Research Resource
Official Website of the New Car Buyer

Společnost Dreame Technology spouští propagační kampaň, která vás připraví na jarní úklid

BERLÍN, 27. března 2023 -- Společnost Dreame Technology spouští od 27. března do 2. dubna 2023 akci „Jarní úklid" na vybrané produkty pro zákazníky v Německu, Francii, Itálii a Španělsku. Zákazníci mohou za výhodné ceny získat následující produkty:

L10s Ultra 

Continue Reading

Hands-free zážitek z všestranného úklidu 

Od vysávání prachu po mokré a suché vytírání, robotický vysavač L10s Ultra umožňuje komplexní úklid bez použití rukou. Navíc se to objede bez jakýchkoliv kompromisů v oblasti výkonu, protože tento malý a obratný pomocník v domácnosti disponuje neuvěřitelným sacím výkonem 5300 Pa.

Automatická detekce koberců 

Obáváte se, že se robotický vysavač nevypořádá s koberci? Nemusíte. Model L10s Ultra má speciální systém detekce koberců, který v případě potřeby zvedne mop a umožní vysavači dostat se na koberce bez zásahu uživatele.

Velká nádrž na čistou vodu s kapacitou 2,5 litru 

Model L10s Ultra nabízí také velkou odolnost a výdrž, pokud jde o vytírání podlah z tvrdého dřeva, díky velkorysé 2,5litrové nádrži na čistou vodu s automatickým doplňováním a dvěma rotačními mopy, které nabízejí dvojí cílené čištění, které si poradí i s těmi nejodolnějšími skvrnami.

Samočisticí systém pro větší pohodlí 

S modelem L10s Ultra se už uživatelé nemusí starat o čištění díky vestavěnému automatickému čisticímu systému, který umožňuje samočinné mytí a oplachování pomocí systému odstřeďování před sušením horkým vzduchem.

H12 Pro 

Konstrukce pro čištění od rohu k rohu 

Model H12 Pro je snem každého milovníka pořádku, jelikož se dostane do každého zákoutí. Díky vylepšenému vysokorychlostnímu rotačnímu kartáči pro čištění v rozích si model H12 Pro snadno poradí s těžko přístupnými místy, od lišt až po nepřístupná místa.

Samoschnoucí systém udržuje mopy čisté a svěží 

Jakmile zákazníci skončí s úklidem, stačí model H12 Pro poslat zpět do dokovací stanice se zapnutou čistící funkcí s přibližně 55 stupni horkého vzduchu, která kartáč vysuší a zabrání tak vzniku plísní a nepříjemnému „vlhkému" zápachu.

Dlouhotrvající čištění 

Šestičlánková baterie s kapacitou 4000 mAh zajistí více než půlhodinovou výdrž. Když k tomu přidáte nádržku na čistou vodu o objemu 900 ml, znamená to, že vysavač zvládne uklízet déle bez přerušení.

Snadné čištění 

Vysavač H12 Pro vás zbaví stresu z úklidu domácnosti díky výkonnému drhnutí a silnému sání, které účinně odstraní nečistoty, prach, zbytky jídla, vlasy, rozlité tekutiny a další nepořádek. Vysokorychlostní bezkartáčový motor vytírá podlahu 520krát za minutu a odstraňuje nepořádek bez zbytečného čekaní. Motor rovněž dodává energii válečkovému kartáči, což mu pomáhá relativně snadno klouzat po povrchu.

D10s Plus 

Vytvořeno speciálně pro chlupy domácích mazlíčků 

Tento všestranný úklidový robot pro celou domácnost je ideálním řešením pro velké rodiny s domácími mazlíčky. Gumový kartáč bez štětin, který disponuje sacím výkonem 5000 Pa, proniká hluboko do koberců a zachycuje prach, sbírá nečistoty z tvrdých podlah a má speciální funkci na rozplétání vlasů pro důkladný a bezproblémový úklid.

Úklid je v dobrých rukou 

Baterie s kapacitou 5200 mAh umožňuje 280 minut nepřetržitého čištění. Uživatelé se navíc nemusí starat ani o dobíjení. Když je baterie vybitá, vysavač D10s Plus se sám přesune do doku, nabije se a pokračuje v čištění tam, kde skončil.

Model D10s Plus také automaticky vyprazdňuje nahromaděné nečistoty do velkorysého 4litrového prachového sáčku, což zajišťuje 65 dní bezstarostného čištění.

Chytřejší úklid 

Model D10s využívá pokročilé mapování LDS, které zachycuje rozložení vašeho domova a pomáhá mu snadno se orientovat v prostoru a vyhýbat se překážkám, aby mohl zajistit úklid dle konkrétních podmínek. Pomocí umělé inteligence vám LDS také doporučí úklidová řešení na míru vaší domácnosti a díky rychlému mapování se nemusí přeorientovávat.

Informace o nákupu 

Chcete-li využít této akce, navštivte příslušné obchody a zjistěte více:

Dreame Německo 

Dreame Francie 

Dreame Itálie 

Dreame Španělsko 

O společnosti Dreame Technology 

Společnost Dreame Technology, která byla založena v roce 2017, se specializuje na chytré domácí spotřebiče a její vizí je vylepšovat kvalitu života prostřednictvím technologií. Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a Twitteru. Další informace naleznete na adrese: https://global.dreametech.com/.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2040689/1920X900__2.jpg

SOURCE Dreame Technology