The Auto Channel
The Largest Independent Automotive Research Resource
The Largest Independent Automotive Research Resource
Official Website of the New Car Buyer

Spoločnosť American Wave Machines, Inc. oznámila, že surferský projekt PerfectSwell® na pláži Šizunami je tesne pred dokončením

Tento projekt je v rámci príprav na tréning olympionikov tesne pred dokončením 

SOLANA BEACH, Calif., 24. februára 2021 -- American Wave Machines, Inc. (AWM) oznámila, že projekt PerfectSwell® na surferskej pláži Šizunami v japonskom meste Makinohara (静波サーフスタジアムPerfectSwell ®) sa podarilo dokončiť v rekordne krátkom čase. V tejto oblasti už funguje veľké množstvo surferských obchodov, vrátane Jack Ocean Sports, ktoré tu poskytujú  služby miestnym ako aj zahraničným surferom.

Výstavba tohto surferského projektu na báze technológie PerfectSwell® Surf Technology trvala len rok, a to napriek zložitým podmienkam, ktoré negatívne ovplyvňujú podnikanie, cestovanie i produktivitu. Avšak vďaka spolupráci firiem Surf Stadium Japan (SSJ) a AWM sa podarilo logistické problémy vyriešiť a zabezpečiť dodávky tisícov potrebných komponentov. Stavebné práce boli dokončené za rekordných 389 dní.

Firma AWM v tomto projekte uplatnila doteraz nevídané inovácie. Nová funkcia pre zmenu charakteru vĺn s názvom "Temporal Distortion" ponúkne úplne novú dimenziu hydrodynamického ovládania systému. „Vďaka technológii Temporal Distortion budeme môcť ponúknuť úplne nový typ vĺn, a to pre profesionálnych užívateľov ako aj pre ľudí, ktorí sa surfovať ešte len učia," povedal William McFarland, programátor surferských vĺn vo firme AWM. „Vďaka tejto technológii tak môžeme vytvárať dynamickejšie a zábavnejšie vlny." Medzi ďalšie novinky patrí tiež zvýšenie celkového výkonu. „Skúšky pri uvádzaní do prevádzky potvrdili, že sa podarilo dosiahnuť vyššieho výkonu celého systému," povedal Miquel Lazaro, hlavný inžinier.

Surferský projekt PerfectSwell® Šizunami je ukážkou toho, ako možno aj na relatívne malom mestskom priestore vytvoriť úplne nové surferské oblasti označované ako "surferské arény". Vďaka modularite a ľahkej rozšíriteľnosti surferskej technológie PerfectSwell® je možné ju využívať v globálnom meradle v celej rade rôznych aplikácií . „Surfovanie sa stáva olympijským športom po prvý krát raz a pre tento šport je to zlomový okamih," povedal Bruce McFarland, zakladateľ firmy AWM. „Projekt surferského parku PerfectSwell® v Šizunami je konzistentnou platformou pre tréning športovcov, exhibície a ďalšie akcie, vrátane olympijských hier."

Dátum otvorenia tohto parku bude oznámený potom, čo bude zrušený zákaz cestovania do Japonska a spoločnosť AWM surferský areál PerfectSwell® v Šizunami uvedie do plnej prevádzky.

O spoločnosti American Wave Machines

American Wave Machines, Inc. vyrába surferské technológie, ktoré sú chránené 39 patentmi v 11 krajinách sveta. Technológia SurfStream® dokáže generovať až stovky vĺn, zatiaľ čo technológia PerfectSwell® slúži pre väčšie lagúny a bazény o celkovej ploche väčšej ako 4 047 metrov štvorcových a dokáže generovať až tisíce vĺn. Od roku 2007 sa na surferských projektoch firmy American Wave Machines po celom svete uskutočnili už viac ako 4 milióny surferských akcií.

O firme Surf Stadium Japan 

Surf Stadium Japan je firma založená na zásadách práce pre spoločnosť a aj naďalej chce pokračovať v budovaní podobných surferských projektov, ako je ten v Šizunami, ktoré prinesú ľuďom prácu, zábavu i skvelé zážitky.

[email protected] 

Video - https://www.youtube.com/watch?v=SjBFcBpZH94 
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1441478/PerfectSwell_Shizunami_aerial_view.jpg

Related Links

http://americanwavemachines.com/

SOURCE American Wave Machines, Inc.